Jäsenhaku

DesignOnTampere yhdistykseen on mahdollista liittyä jäseneksi yksityishenkilönä, opiskelijajäsenenä sekä kannattajajäsenenä. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta.  Jäsenyyttä haetaan jäsenhakukaavakkeella ja hakemuksen käsittelee yhdistyksen hallitus. Jäseneksi voi hakea henkilö joka on osallistunut aiemmin yhdistyksen järjestämään toimintaan (ei koske kannattajajäsenyyttä). Yhdistyksen toiminnan lähtökohtana on yhdessä tekeminen minkä vuoksi on tärkeää, että jokaisella jäseneksi hakevalla on ennakkoon kokemusta yhdistyksen toiminnasta. Jäsenhakemuksen hyväksymistä täytyy puoltaa vähintään yksi hallituksen jäsen.

Yhdistys hakee jäsenikseen ammattitaitoisia ihmisiä joilla on halu olla mukana kehittämässä Tamperelaista kaupunkikulttuuria ja muotoilualan näkyvyyttä paikallisesti sekä kansainvälisesti. Yhdistyksen jäsenet edustavat luovia aloja muotoilusta valokuvaukseen ja graafiseen suunnitteluun. Yhdistyksen jäsenenä on mahdollisuus osallistua yhteisölliseen vaikuttamiseen ja tuoda omaa ammattitaitoa esille yhdistyksen kautta. Yhdistys edellyttää että jäsenten toiminta edistää yhdistyksen päämääriä.

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea ympäri vuoden täyttämällä kotisivuilla oleva jäsenyyskaavake. Henkilö- ja opiskelijajäseneksi hakevan on toimitettava hakemuksen yhteydessä cv ja portfolio. Portfolion tarkoituksena on esitellä tiiviisti, 1-4 kuvan ja kuvatekstin avulla, hakijan aiempaa ammatillista ja taiteellista osaamista. Yhdistys käsittelee hakemuksen kahden kuukauden sisällä hakemuksen jätettyä. Yhdistyksen jäsenmaksu kattaa aina meneillään olevan kalenterivuoden.

Täytä hakemuslomake, niin otamme yhteyttä.