DesignOn!

DesignOn muotinäytös Keskustorilla 11.9 klo 20.00!!!

Keskustorin DesignOn näytökseen on vapaa pääsy. Kannattaa tulla ajoissa, jotta varmasti näkee ja kuulee tulevan syksyn kuumimmat jutut.

Mukana mm:

Tiia Vanhatapio, Minna Parikka, vainio.seitsonen, Iloa, Arelalizza, Uniikit, Sanna Rinne, Aarikka, MUKA VA, Laurase, Super Mukava, Camilla Mikama, Av annina, SUPER YELLOW, Papu, Nanso, Design Boulevard, sisustusliike ID ja Vintage Garden.

Lavalla nähdään sisustusliike Id:n ja Design Boulevardin tyylikkäitä ja hauskoja tavaroita. Vasta-avattu Vintage Garden on puolestaan tehnyt valloittavan avantgardistisia kukkalaitteita osaksi showta. Parturikampaamo Estradi taiteilee mallien hiukset graafiseen tyyliin ja meikistä vastaa The international health and beaty college.

DesignOn musiikin tuottaa elektroduo TV OFF. TV OFF on ”unsigned” -statuksellaan valloittanut musiikkipiirejä Suomen lisäksi myös Japanissa ja Ranskassa.

Näytöksen mahdollistaa Fashion unitin Muotipäivät tapahtuma. Muotipäivät on viikolopun kestävä tapahtuma, jossa keskustan liikkeissä on erikoistarjouksia ja ne ovat auki kello 23 asti. Muotipäivät ovat pystyttäneet Keskustorille lavan isoja muotinäytöksiä varten ja tälle lavalle nuoret suunnittelijat saavat nousta omana ”indieshownaan”.

Nähdään!