DesignOnTampere- viikko 23.9.-2.10.2011.

Kolmas DesignOnTampere- viikko sekä jo neljäs Tampereen Arkkitehtuuriviikko tarjoilevat yhdessä laajan kattauksen muotoilua ja arkkitehtuuria 23.9.-2.10.2011. Kahden odotetun tapahtumaviikon yhteistyö hälventää rajoja, tarjoten sekä asiantuntemusta että avartavia elämyksiä saman viikon aikana.

Vuoden 2011 DesignOnTampere- viikon teemana on läpinäkyvyys. Teeman avulla halutaan kiinnittää huomiota muotoilutuotteiden eettisyyteen esittelemällä ihmisiä ja prosesseja muotoilun taustalla. Tuotantoprosessien eettisyys ja laatu ovat vaatimukset hyvälle designille siinä missä esteettisyys ja käytettävyys.

DesignOnTampere- viikon kiintopisteenä toimii Tampellan aluellaa sijaitseva upea Veturihalli. Veturihallin riisuttu ympäristö tarjoaa ainutlaatuisen tilan viikon tapahtumille, teeman mukaisesti.

Seuraavaksi hieman esimakua viikon tapahtumista.

Viikon avajaispäivänä pe 23.9. julkaistaan uusi painos DesignOnTampere- kartasta. Kartan avulla voi vaivatta tutustua Tampereen mielenkiintoisimpiin toimijoihin niin designin, ruuan ja juoman sekä taiteen osalta.

Suosittu Designtori järjestetään su 25.9. Veturihallissa, missä voit tavoittaa persoonalliset tuotteet sekä suunnittelijat niiden takana. Designaarteiden lisäksi paikalla voi nauttia myös makuelämyksistä.

Pecha Kucha illassa keskiviikkona 28.9. alan toimijat pääsevät avaamaan näkökulmiaan uteliaille kuulijoille. 20 kuvaa ja 20 sekuntia takaavat vauhdikkaan näkökulman aiheiden esittelyyn.

Suoraan muodin kulisseihin päästään kurkistamaan perjantaina 30.9. kun Exhibitionist -muotinäytös tarjoaa läpivalaisun suomalaisen muodin uusimpiin mallistoihin.

Luvassa lisää tietoa tapahtumista, osallistujista sekä tekijöistä.