DESIGNTORI 2010 PAIKKOJEN MYYNTI ON KÄYNNISTYNYT!

Designtori valloittaa jälleen Tampereen ranskalaiskorttelin elokuussa. Kesäinen tapahtuma järjestetään kolmannen kerran Ojakadun päässä sunnuntaina 22.8.2010!

Designtori on ollut aiempina vuosina erittäin pidetty ja kyselyistä päätellen sen suosio kasvaa edelleen. Viime vuonna kaksipäiväinen tori keräsi kävijöitä 8000 vierailijan verran ja se sai mukavan positiivista palautetta niin myyjiltä kuin asiakkailtakin. Palautteen rohkaisemana Designtori on järjestetty myös joulun alla kaksi kertaa Tampereen Tulliklubilla ja Pakkahuoneella Designtori Joulu – nimellä. Tänä vuonna elokuun Designtori järjestetään yksipäiväisenä myyjien toivetta noudattaen.

Designtori järjestetään edellisvuoden tapaan osana Tampereen designviikkoa, DesignOnTamperetta. Viimevuotisten DesignOnTampere-tapahtumien yhteiskävijämäärä oli huikeat 18 300! Tästä vuodesta eteenpäin kasvavaa tapahtumaa järjestää dynaamisen suunnittelijatiimin muodostama DesignOnTampere ry., jonka perustajajäseniin kuuluu tamperelaisia designereita Super Mukavasta, Design Boulevardista, Vintage Gardenista ja Muotoilutoimisto Lud:sta.

Olisiko kiinnostusta tulla myymään tuotteita, markkinoimaan omaa yritystä ja viettämään mukavaa päivää muiden yrittäjien ja designerien kanssa?

Haku Designtorille on käynnistynyt ja se jatkuu perjantaihin 23.7. asti. Torille mahtuu yhteensä n. 30 myyjää. Toripaikat on myyty aiempina vuosina loppuun, joten valintaa osallistujista saatetaan joutua tänä vuonna tekemään. Myyntialuetta pyritään kuitenkin mahdollisuuksien mukaan laajentamaan.

Toripaikkaa voit hakea lomakkeella osoitteessa: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGJubTdTazNDQndGNVY1ZzZqU0dnWWc6MQ

tai laittaa sähköpostia osoitteeseen annak@designontampere.com.
NÄHDÄÄN ELOKUUSSA DESIGNTORILLA!