Designviikon ohjelma

TAMPEREEN ENSIMMÄINEN DESIGNWEEK POTKAISTAAN KÄYNTIIN SYYSKUUSSA 2009!

DesignOnTampere-viikon tapahtumat:

11.9. klo 20.00 ja 12.9. klo 21.00 Designer-muotinäytökset
Super Mukava tekee yhteistyötä viestintätoimisto Fashion Unitin kanssa, joka järjestää Tampereelle muotipäivät www.muotipaivat.fi.

Super Mukava tempaisee designer-muotinäytöksen Muotipäivien rakentamalle lavalle keskustorille. DesignOn-näytös on itsenäinen kokonaisuus Muotipäivien ketjuliikkeille järjestämien näytösten jälkeen. Mukana on 20 suomalaista huippumallistoa, jotka julkaistaan myöhemmin! DesignOn-näytös nähdään myös Muotipäivien kutsuvieraiden fashiongaalassa Klub Apollossa 12.9.

7.9. julkaistaan ensimmäinen DesignOnTampere-kartta
Kartan avulla voi suunnistaa designaarteiden luo. Kartalle on päässyt Tampereen 28 kiinnostavinta yritystä, kategorioissa: Design – homewear, accesories & clothes, vintage, arts&crafts ja food&drink. Tapahtumaviikon aikana liikkeissä on luvassa erikoistarjouksia ja osassa mielenkiintoista ohjelmaa. Kartan avulla voi osallistua DesignOnTampere suunnistukseen, johon osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja Designtorilla sunnuntaina.

7.-21.9. Hämeenkadun ikkunanäyttelyt
Design valtaa Tampereen pääkadun ikkunat. Kaikille avoinna olevissa näyttelyissä nähdään paikallisten yritysten tarinoita ja taituruutta. Näyttelyt toteutetaan yhteistyössä ikkunanhaltija-yritysten kanssa. Näyttelyiden organisaattorina toimii Sisustus ID:stä Johanna Ijäs ja Taija Järvenpää.

17.9. Valotempaus Guerrilla Lightning show
50 suunnittelijaa ja designin ystävää valaisee Tamperetta uudella tavalla, kannettavilla valoilla. Valotempauksen ohjaa Annukka Larsen TTVO:lta. Guerilla shown jälkeen luvassa mehukkaat Afterpartyt! (Huom. uusi päivämäärä torstai 17.9.!)

19.-20.9. DesignTori Ojakadulla
Kolmannen kerran järjestettävä super suosittu tori on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 12-18. Torilla on mukana 40 designeria ja yritystä myymässä ja esittelemässä designin uutta aaltoa, sekä klassikoita.

Super Mukavan kanssa DesignOnTamperetta on tekemässä Design Boulevard, Sisustus ID, Ateljeekatu, Ovelia ja Luova Tampere

Lisää infoa tulossa, seuraa BLOGIA!