DOTtia tukemassa mm.

Kultasuklaa

1. Mitä yrityksenne tekee?
Kultasuklaa valmistaa korkealaatuisia, käsintehtyjä suklaita kaikkiin tilanteisiin; niin pieneen herkutteluun, kodin juhliin kuin yritysten asiakaslahjoiksikin. Tehtaamme sijaitsee Iittalassa ja Tampereen myymälämme Tampereen kauppahallissa. Lisää tietoa löytyy kotisivuiltamme www.kultasuklaa.fi.

2. Millaisilla tuotteilla/palveluilla yrityksenne on mukana Designviikossa tai DesignOnTampereen toiminnassa?
Olemme tukemassa tapahtumaa sponsorina.

3. Tämän vuoden Designviikon teemana oli kaupunkipyöräily. Käytettekö itse kaupungissa liikkuessanne pyörää? Millaista?
Kyllä, naisten vaihdepyörää.

TAPO ry

1. Mitä yrityksenne tekee?
Tampereen polkupyöräilijät ry (Tapo) on keväällä 2007 perustettu tamperelainen polkupyöräilyä edistävä yhdistys.

Tapon tarkoituksena on toimia polkupyöräilyn edellytysten parantamiseksi ja polkupyöräilyn määrien lisäämiseksi Tampereella ja ympäristökunnissa. Tavoitteena on, että polkupyörä olisi yhä useamman Tampereen seudulla asuvan arkipäivän kulkuväline ja että seudulla olisi sujuvaa, turvallista ja viihtyisää pyöräillä.

Tapo pyrkii vaikuttamaan Tampereen ja ympäristökuntien liikennepoliittisiin sekä liikennesuunnittelun ratkaisuihin sekä toimimaan turvallisemman pyöräilyn puolesta. Keinoina ovat osallisuus kuntien työryhmissä, erilaiset tempaukset, kampanjat, vetoomukset, neuvottelut, mielipidekirjoituksen ym. Tapo järjestää myös monenlaista pyöräilyaiheista toimintaa, kuten pyöräretkiä, huoltoiltamia ja tiedonvaihtoa.

2. Millaisilla tuotteilla/palveluilla yrityksenne on mukana Designviikolla tai DesignOnTampereen toiminnassa?
Meillä on taakkapyörärasti Pyöräsuunnistuksessa lauantaina 28.8. Rastilla voi kokeilla yhdistyksemme tavarankuljetuspyörää, jota voi vuokrata Tullikamarin Klubilta edulliseen 2€/vrk hintaan. Pyörällä voi kuljettaa tavaroita ja lapsia. Pyörän edessä olevaan suureen laatikkoon mahtuu todella paljon tavaraa ja laatikko kestää jopa 100 kg:n painon.

3. Tämän vuoden designviikon teemana oli kaupunkipyöräily. Käytättekö itse kaupungissa liikkuessanne pyörää? Millaista?
Me tapolaiset pyöräilemme joka paikkaan: kouluun, töihin, kauppaan, teatteriin, mattopyykille, kesälomamatkalle jne. Pyörällä on perillä jo matkalla!
www.tarakka.fi

Runsauden sarvi

1. Mitä yrityksenne tekee?
Valikoimamme koostuu asiakkaille irtona myytävistä luonnon- ja luomutuotteista, kuten pähkinöistä, kuivahedelmistä, pavuista ja viljoista. Niitä täydentää kattava valikoima kasvisruoka-aineksia, teetä, kahvia, suklaata, patukoita, superfoodeja, ekologisia pesuaineita ja kosmetiikkaa sekä paljon muuta.

2. Millaisilla tuotteilla/palveluilla yrityksenne on mukana Designviikolla tai DesignOnTampereen toiminnassa?
Designtorilla maistatimme ja myimme mm. superfoodeja, kuten goji- ja inkamarjaa, kaakaonibsejä ja mulpereita sekä raakasuklaata ja mate-juomaa. Myös muuta valikoimaamme oli torin myyntipöydällä esillä. Pyöräilysuunnistajien eväspussista löytyy mm. Om Bar raakasuklaatamme.

3. Tämän vuoden designviikon teemana oli kaupunkipyöräily. Käytättekö itse kaupungissa liikkuessanne pyörää? Millaista?
Liikun itse aina kun vain mahdollista pyörällä, ja samoin suurin osa työntekijöistämme. Toisena vaihtoehtona on käveleminen tai bussi, autoa käytämme vain tavarankuljetukseen. Minulla on Jopon ruskean- ja kermanvärinen Limited Edition -malli.

www.runsaudensarvi.net