Estradi mukana tukijoissa

Estradi

1. Mitä yrityksenne tekee?
Estradi on Redken-henkinen parturi-kampaamo Tampereen keskustassa, osoitteessa Satakunnankatu 7. Toiminta-ajatuksemme on palvella paremmin, toteuttaa yksilöllistä tyyliä sekä tarjota aikaa ja ammattitaitoa. Palveluvalikoimamme kattaa perinteisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös meikkauspalvelut.
Yrityksille ja ryhmille järjestämme tilauksesta kauneudenhoitoon liittyviä teemailtoja, teemme myös mainos- ja lehtikuvausten stailauksia.

2. Millaisilla tuotteilla/palveluilla yrityksenne on mukana Designviikossa tai DesignOnTampereen toiminnassa?
Estradi teki Ojakadun Tour De France -muotinäytöksen kampaukset ja meikit! Tämän vuoden näytöksen mielenkiintoisin haaste olivat pyöräilevät mallit – kampaajien näkökulmasta erityisesti pyöräilykypärää käyttäneet.
Haasteet selvitettiin hienosti – olimme tyytyväisiä lopputulokseen ja iloksemme saimme myös hyvää palautetta työstämme.

3. Tämän vuoden Designviikon teemana oli kaupunkipyöräily. Käytättekö itse kaupungissa liikkuessanne pyörää? Millaista?
Fillari on keskusta-asujallekin ehdottoman tarpeellinen kapistus. Tällä hetkellä perheemme jakaa yhden keltaisen Jopon, jolla tarpeen mukaan haetaan take-awayt ja maitopurkit tai polkaistaan kiireen vilkkaa juna-asemalle viitisen minuuttia ennen junan lähtöä. Toinenkin pyörä löytyy kellarista, mutta sen takarengas odottaa paikkaamistaan jo neljättä vuotta.

www.estradi.net