Estradi

Mikä onkaan parempaa ja henkilökohtaisempaa muotoilua kuin paikan päällä tehty kampaus?

Parturi-kampaamo Estradi tarjoaa Designtorilla juhlavia pikakampauksia ja uusimpien tuotteiden käyttövinkkejä juhlakauteen. Estradin Tuomo, Kata ja Kirsi toteuttavat toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan hieman rennompia pikakampauksia pikkujouluihin tai juhlavampaa teemaa kaipaavalle itsenäisyyspäivään sopivia kampauksia kymmenen euron hintaan.

Kampauksen teon yhteydessä kannattaa mainita, jos kampauksen haluaa kestävän vielä seuraavaan päiväänkin.

– Otamme sen huomioon pohjaa ja kampauksen muotoa suunnitellessa. Itsellä kannattaa olla kampa, muutama pinni sekä hyvä hiuslakka, joilla saa tehtyä pieniä korjauksia kampaukseen yön jälkeen, jos joitain irtohiuksia on päässyt valloilleen, neuvoo Estradin Tuomo Hakkarainen.

Estradilla on Designtorilla mukana myös joulupaketteja Redkenin, Pureologyn ja L’anzan tuotesarjoilta designtorialennuksin sekä laadukkaita Gosha timanttirautoja joko itselle tai pukinkonttiin laitettavaksi. Torilla on myös mahdollista keskustella hiusmuotoilijoiden kanssa toiveista tai mieltä askarruttavista kysymyksistä koskien värejä tai kiharruskäsittelyjä.

Paikan päällä voi myös tehdä ajanvarauksen, sillä torilla on sähköinen ajanvarausmahdollisuus suoraan liikkeeseen. Designtorilla sunnuntaina varauksen tehneille on tiedossa mukava torialennus kaikista Estradin palveluista.