Kaikkien aikojen suurin Designtoritapahtuma valloittaa Pakkahuoneen sunnuntaina

Kukkapaja, pikakampauksia, designer talkshow, Aino Louhen jouluteos, tussibaari, designinteriöörit, hiljainen taidehuutokauppa, vintageglögitarjoilu, fashion students shop ja yli 30 kiinnostavaa suunnitteljaa, erikoisliikettä ja taiteilijaa. Tätä kaikkea on Designtori JOULU -tapahtuma tänä vuonna.

Olemme yhdistäneet ennakkoluulottomasti eri taide- ja designtoimijoiden jouluideoita luomalla joulutapahtuman, jossa design, taide ja leppoisa joulutunnelma ovat kaikkien helposti saavutettavissa.

Designtori JOULUssa äidit tarjoilevat glögiä vintageastioista ja Leena Aallon luomassa kattauksessa on persoonallinen tunnelma. Design Boulevardin sisustusinstallaatiot on tehty skandinaavisen comtemporary-muotoilun parhaista helmistä.

Pakkahuoneen lavalla Manne Maalismaa jututtaa suunnittelijoita. Kuulemme kuinka Camilla Mikama kertoo uudesta haasteestaan isossa suomalaisessa vaatetusyrityksessä ja Emilia Hernesniemi (R/H) miten hänen ja Hanna Riiheläisen uusi mallisto on valloitanut maailman jo ensimmäisellä kokoelmalla. Maria Jokela (Dead Birds & Liohearts, Muodin huipulla) puolestaan kertoo, minkälaista on tehdä Linnan juhlien pukuja.

Kuvataiteilija Aino Louhen jouluteoksessa joulukuusesta on saatu esiin monenlaiset muodot. Teos on esilla vain Designtori JOULU -tapahtumassa. Joulun floristiikkaa pääsee oppimaan 15€:lla Miss Flowerin kukkapajassa. Maalipuoti Sprayluukun pojat järjestävät Klubin puolella hiljaisen huutokaupan suosikkiasiakkaidensa maalauksista. Huudettavana on muun muassa Kirsti Tuokon Fashion Chic -sarjan töitä.

Klubin puolella on oma osasto vaatesuunnittelijaopiskelijoille ja aloitteleville fashion-kyvyille. Fashion student shop tarjoaa avantgardistisimmat näkymät pukeutumiseen.

Tarjolla on siis eettisiä joululahjoja, ideoita ja elämyksiä tamperelaisittain.

Designtori JOULU -tapahtuman ennakkolippujen hinta on 3€ kappale ja niitä voi ostaa Ojakadun Super Mukavasta ja Vintage Gardenista sekä Aleksanterinkadun Design Boulevardista. Ovelta liput tapahtumaan 4€ kappale. Alle 12-vuotiaat tulevat torille ilmaiseksi.

Tervetuloa!