Karttasuunnistus 7.-20.9.2009

DesignOnTampere- karttasuunnistus ON ALKANUT!

Tampereen ensimmäinen design destrict kartta DesignOnTampere on syntynyt. Sen avulla niin tamperelaiset kuin muualta tulevatkin löytävät helposti Tampereen must-paikat. Kartta on voimassa koko vuoden ja alkuräjäytyksenä sen käyttöönotolle järjestetään designsuunnistus.

MITÄ?
DesignOnTampere- kartan avulla voi suunnistaa vaivattomasti designaarteiden luo. Kartalle on päässyt 30 kiinnostavaa lifestyle yritystä gategorioissa: design&homewear, jewellery&clothes, vintage, arts&crafts ja food&drink.

MILLOIN JA MISTÄ?
Designsuunnistus alkaa 7.9. maanantaina ja päättyy 20.9. sunnuntaina klo 16 Designtorilla järjestettävään arvontaan. Kartaa on painettu 40 000 kpl ja niitä löytyy mukana olevista yrityksistä, minimoi -ständeistä, hotelleista, rautatie- ja linja-autoasemilta, lentokentältä ja se saattaa jopa tipahtaa postiluukustasi!

MITEN?
Designsuunnistuksen aikana 7.-20.9. karttakortille kerätään tarroja siinä mukana olevista liikkeistä. Tarran saa mukaan poikkeamalla liikkeessä. Karttakortin yläreunaan kerätyt kuusi tarraa oikeuttavat arvontaan osallistumiseen Designtorilla sunnuntaina 20.9. Arvonta suoritetaan klo 16.00 ja palkintona on 200€ arvoinen lahjakortti voittajan toivomaan kartasta löytyvään liikkeeseen.

Designsuunnistuksen ajan liikkeissä on erikoisohjelmaa ja tarjouksia, joten kannattaa ehdottomasti poiketa!

Yritysten tiedot löytyvät täältä.