Luottovaate lanseeraa toimintansa kevään Designtorilla!

Jokaisella pitäisi olla luottovaate – tai kokoelma yhteisiä.
Luottovaate avaa Tampereelle uudenlaisen pukeutumispalvelun, joka on vaihtoehtoinen ja kestävä tapa pukeutua.

Luottovaate tarjoaa jäsentensä käyttöön yhteisen designvaatekaapin puolivuosittaisella jäsenmaksulla. Luottovaatteen jäsenenä saa mahdollisuuden lainata kaksi kertaa kuukaudessa vaatteita ja asusteita kattavasta kotimaisten suunnittelijoiden valikoimasta sekä vintagevaatekokoelmasta.

Luottovaatteen idea on minimoida turhat ostokset, panostaa laadukkaisiin ja kotimaisiin tuotteisiin sekä edistää suomalaisen vaatesuunnittelun tunnettavuutta. Haluamme tarjota tamperelaisille mahdollisuuden tutustua suomalaiseen vaatesuunnitteluun, löytää omat suosikkinsa ja pukeutua persoonallisemmin. Intressimme on elävöittää kaupunkikulttuuria ja olla vaihtoehto ketjuliikkeille. Luottovaate on osa maailmanlaajuista ilmiötä.

Mukana mm.

MukaVa
Deadbirds&Lionheart
Arelalizza
IvanaHelsinki
Minna Parikka
Anne-Mari Pahkala
Camilla Mikama
Kuula&Jylhä
Olivia Rouge
Onnela
av Annina
Kauemmin
Vilma Riitijoki

Luottovaate on auki parillisten viikkojen torstaisin klo 16-19 osoitteessa Itsenäisyydenkatu 23, Tilanne-kollektiivin tiloissa. Avajaisia juhlimme helatorstaina 17.5 klo 15-19. Sitä ennen palveluun voi tutustua Design on Tampereen järjestämällä Designtorilla 12.5 klo 16-23 museokeskus Vapriikissa.

Luottovaatteen löydät myös Facebookista!www.facebook.com/luottovaate

Tämä ja paljon muuta keväisellä Designtorilla, tule tutustumaan!

Designtori & Modus Market
Lauantai 12.5.2012 klo:16-23.00
Museokeskus Vapriikki
Alaverstaanraitti 5
Tampere
Vapaa pääsy