POP UP-KAUPPA

pop_up_logo

DesignOnTampere pop up -kauppa Tampereen Sokoksella esittelee tamperelaisten suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita. Pop up -osasto sijaitsee Tavaratalo Sokoksen 3.kerroksessa naistenvaateosastolla.

Pop up-kaupassa esillä olevat merkit:

Uhana Design

 

 

Uhana Design on vuonna 2012 perustettu tamperelainen vaatemerkki. Omaleimaisia ja rentoja vaatteita sekä asusteita valmistava Uhana suunnittelee ja valmistaa tuotteensa Suomessa. Ydintavoitteena on tarjota laadukkaita tuotteita, jotka tekevät arjesta hauskempaa.

Suunnittelijat: Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki

www.uhanadesign.fi

MUKA VA

 

”Pure Not Boring”
MUKA VA mallisto yhdistää suunnittelija Emilia Kiialaisen ja Anna Mattelmäen visiot visuaalisesta mukavuudesta ja eettisyydestä. Mallistot valmistetaan kankaasta valmiiksi tuotteiksi asti Pirkanmaalla, Suomessa. MUKA VAn tunnistaa kiinnostavista leikkauksista ja tekstuureista.

www.mukava.net


NOUKI


NOUKI on uusi tamperelainen naistenvaatemerkki, joka suunnittelee laadukkaita, yhdisteltäviä käyttövaatteita höystettynä ilolla ja raikkailla printeillä. NOUKI –mallisto tarjoaa rentoja ja persoonallisia vaatteita monipuolisen ihmisen monipuoliseen elämään. NOUKI –merkkiä suunnittelevat Anna Reilin ja Saara Naskali ja malliston tuotteet valmistetaan Suomessa.

www.nouki.fi


Kraa Kraa Eyewear

kraakraaWsViila

Puusepät Matti Hänninen ja Torsti Mäkinen vastaavat Kraa Kraan silmä- ja aurinkolasinkehysten suunnittelusta ja valmistuksesta. Kehykset ovat sekoitus ennakkoluulotonta suunnittelua, modernia käsityöläisyyttä ja tinkimätöntä laatua.

www.kraakraa.com

Yhteistyössä

Timberwise_BLACKGREEN_Logo_allergia_avainlippu

www.timberwiseparketti.fi

lofthansa_logotext

www.lofthansa.net

Sokos_logo