Pop up -kauppa

DesignOnTampere pop up -kauppa Tampereen Sokoksella esittelee tamperelaisten suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita. Pop up -osasto sijaitsee Tavaratalo Sokoksen 3.kerroksessa naistenvaateosastolla.

Pop up-kaupassa esillä olevat merkit:

Uhana Design

Uhana Design on vuonna 2012 perustettu tamperelainen vaatemerkki. Omaleimaisia ja rentoja vaatteita sekä asusteita valmistava Uhana suunnittelee ja valmistaa tuotteensa Suomessa. Ydintavoitteena on tarjota laadukkaita tuotteita, jotka tekevät arjesta hauskempaa.
Suunnittelijat: Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki
Kuva: Kaisu Jouppi

www.uhanadesign.fi

MUKA VA

”Pure Not Boring”
MUKA VA mallistossa yhdistyy suunnittelija Anna Mattelmäen visiot visuaalisesta mukavuudesta ja eettisyydestä. Mallistot valmistetaan kankaasta valmiiksi tuotteiksi asti Pirkanmaalla, Suomessa. MUKA VAn tunnistaa kiinnostavista leikkauksista ja tekstuureista.

www.mukava.net

Nouki
NOUKI on uusi tamperelainen naistenvaatemerkki, joka suunnittelee laadukkaita, yhdisteltäviä käyttövaatteita höystettynä ilolla ja raikkailla printeillä. NOUKI –mallisto tarjoaa rentoja ja persoonallisia vaatteita monipuolisen ihmisen monipuoliseen elämään. NOUKI –merkkiä suunnittelevat Anna Reilin ja Saara Naskali ja malliston tuotteet valmistetaan Suomessa.

www.nouki.fi

Pihka collection

PIHKA collection on tamperelainen jalkine- ja laukkumerkki, jonka asiakkailleen tarjoamat yksilölliset tuotteet ja palvelut rakentuvat kolmen eri tavoin taitavan nuoren naisen varaan. Täysin kotimaisen valmistuksen ja suunnittelun ydin toteutuu Tampereen Kehräsaaressa. Käsityövaltaisessa valmistusprosessissa ovat tärkeänä apuna tarkkaan valitut suomalaiset alihankkijat. Pihka järjestää myös kengän- ja laukuntekokursseja, joilla asiakkaat pääsevät valmistamaan itselleen valikoituja tuotteita Pihkan valmismallistosta. Tekijät merkin takaa: Roosa Mattsson, Maisa Salonen ja Sofia Salmi.


www.pihkacollection.fi

Kraa Kraa Eyewear
kraakraaWsViila

Puusepät Matti Hänninen ja Torsti Mäkinen vastaavat Kraa Kraan silmä- ja aurinkolasinkehysten suunnittelusta ja valmistuksesta. Kehykset ovat sekoitus ennakkoluulotonta suunnittelua, modernia käsityöläisyyttä ja tinkimätöntä laatua.

www.kraakraa.com

DesignOnTampereen pop up -kauppa yhteistyössä:

Timberwise_BLACKGREEN_Logo_allergia_avainlippu

www.timberwiseparketti.fi

lofthansa_logotext
www.lofthansa.net

Sokos_logo