Tullikamari on Tampereen monipuolisin tapahtumapaikka

Tampereen Tullikamari on monipuolinen tapahtumapaikka missä on järjestetty Designtoreja jo usemman vuoden ajan. Kevään Designtori on luvassa Tullikamarilla jälleen  su 15.5.2016. Tullikamari on mukana myös DesignOnTampere -kartalla. Alla hieman lisää tietoa Tullikamarin toiminnasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Valtteri2015_KlubiNETTI_CarolinBüttner
Kuva Carolin Büttner

Tullikamari – ovi auki elämyksiin, päivin ja öin

Tampereen Tullikamarin toiminta kulttuurin puolesta on jatkunut kohta 30 vuotta. Siinä ajassa Tullikamarista on tullut merkittävä suomalainen keikkapaikka ja tapahtumakeskus: Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä noin 200 000 vierasta erilaisissa tapahtumissa.

Tullikamarilla toimiva ravintola Klubi on Tampereen aktiivisimpia keikkapaikkoja: siellä esiintyy vuosittain noin 400 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä eri genreistä. Klubi on myös paljon enemmän kuin rokkiluola! Klubi toimii arkisin lounasravintolana ja kahvilana, jossa järjestetään tapaamisia ja tehdään etätöitä; työ- ja kahvilaelämän yhdistävät asiakkaat ovat ottaneet paikan omakseen. Illalla Klubin lavalla soittavat Suomen ykkösbändit, kansainväliset tähdet, nousevat paikalliset kyvyt tai erikoisklubien taitavat dj:t. Levymusiikki Klubilla soi keskiviikosta lauantaihin nollaneljään.

Klubi7_KariTuomiranta
Kuva Kari Tuomiranta

Pakkahuone, Tullikamarin isompi puoli on musiikkitapahtumien, messujen, näyttelyiden sekä erilaisten näyttämöesitysten pitopaikka kaupungin parhaalla paikalla. Pakkahuoneella ovat soittaneet mm. The Ramones, Motörhead, Eva Dahlgren, Black Sabbath ja Kent sekä kaikki suurimmat kotimaiset artistit ja yhtyeet… ja lisää on luvassa!

Tullikamarin tapahtumat ohjelmakalenterissa osoitteessa:
www.tullikamari.net
Seuraa Facebookissa:
https://www.facebook.com/KlubiTampere/
https://www.facebook.com/TullikamarinPakkahuone/
Instagram: @tullikamaritre #tullikamari

Tullikamari
Tullikamarin aukio 2
DesignOnTampere -kartta nro 36