Vilkaisu vuoteen 2011!

Vuosi 2011 0n lopuillaan ja on aika palata katsomaan missä kaikessa DesignOnTampere ry on ollut vuoden aikana mukana!

Designviikko järjestettiin ensimmäistä kertaa yhteistyössä Tampereen Arkkitehtuuriviikon kanssa 23.9- 2.10.2011. Designviikon teemana oli läpinäkyvyys, millä haluttiin tuoda esille henkilöitä ja prosesseja muotoilun takana.

Designviikon tämän vuoden päänäyttämönä toimi Tampellan alueella sijaitseva vanha Veturihalli, mikä avattiin yleisölle monen vuoden hiljaiselon jälkeen. Riisuttu tila valloitti järjestäjät ja sen käyttöön saamiseksi oltiin valmiita tekemään myös töitä. Hallin siistiminen, kuten tiilien ja kivien kantaminen kuului järjestäjien työnkuvaan ennen Designviikon alkua :).

Designviikko alkoi DesignOnTampere- kartan uusintapainoksen julkaisulla pe 23.9. Lauantaina järjestettiin opastettu kävelykierros Design&Tampere. Viikon ajalle riitti myös paljon muuta ohjelmaa…

Tampereen 7. Designtori täytti Veturihallin sunnuntaina 25.9.

PechaKucha 6

Pecha Kucha -iltama järjestettiin yhteistyössä Tampereen Arkkitehtuuriviikon sekä Tilanne ry:n kanssa ke 28.9. Katsojat pääsivät nauttimaan vauhdikkaista ja omaperäisistä esityksistä. Esiintyjinä nähtiin mm. designereita ja arkkitehteja.

Designviikko huipentui pe 30.9 Exhibitionist- muotinäytökseen, missä katsojat pääsivät näkemään kulissien takaista toimintaa.

DesignOnTampere ry osallistui Tampereella järjestettävään ravintolapäivään 19.11 visualisoimalla Ojakadulle pystytettävän pop up- ravintolan, Bistro&Bar auki-O, ympäristön. Ruoka oli herkullista ja tunnelmaa riitti!

Designtori Joulu täytti Pakkahuoneen 4.12. ihmisvilinästä ja mahtavista designtuotteista. Tapahtuma keräsi yhteen yli 60 muotoilualan yrittäjää ja suunnittelijaa.

Vuoden 2011 aikana yhdistys on tehnyt yhteistyötä kymmenien eri yhteistyötahojen kanssa. Taiteilija yhteistyöt ovat jatkuneet ja tänä vuonna Designtoreilla saatiin nauttia Hanna Riikka Heikkilän ja Riia Paasosen taiteesta sekä Fintagen & Sami Pesosen valokuvanäyttelystä.

Vuoden aikana yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa on käynyt yhteensä n. 12 000 kävijää.

Haluamme kiittää sydämellisesti kaikkia ihania kävijöitä ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta, KIITOS!