Kaunein jouluikkuna -äänestys

Tunne joulu Tampereen parhaissa kivijalkaliikkeissä ja äänestä kaupungin kaunein jouluikkuna!

Äänestämällä osallistut 100 euron lahjakortin arvontaan kilpailun voittaneeseen liikkeeseen. Äänestysaika on 1.-24.12.2018.

Äänestää voit mukana olevissa liikkeissä:

1. Pihka collection
2. by EMKA
3. Taito Shop Tampere
4. Vintage Garden
5. MUKA VA
6. Valokuvakeskus Nykyaika
7. Keidas by Lumo
8. HALDIN
9. INCH”
10. Ateljeekatu-shop
11. Uhana Design
12. Forget-Me-Not
13. Käsityökortteli – Kehräsaaren kauppa

 

Vuoden 2018 Kaunein jouluikkuna -äänestyksen voitti Vintage Garden, onnea!

Jouluikkunoiden julkaisupäivänä lauantaina 1.12. osassa kohteista on  luvassa erityistä ohjelmaa:

VINTAGE GARDEN

Vintage Garden puhkeaa kukkaan lauantaina 1.12. Tepsuta terälehtien saattelemana katsomaan VG:n kukkivat TALVIPUUTARHA-jouluikkunat, hakemaan hyvää tunnelmaa ja yksilölliset joululahjat kukilta tuoksuvasta jouluputiikista. Tarjolla on kukkiva kattaus vintageaarteita, jouluisia kukkia sekä pieniä jouluherkkuja. Lämpimästi tervetuloa Vintage Gardenin Kukkivaan joulunavaukseen. Lapset ovat aivan erityisen tervetulleita!

KEIDAS BY LUMO

Joulun ihanimmat luonnolliset kosmetiikkatuotteet ja ekologiset lahjaideat, uutuuksia, sekä pientä jouluista herkkua. Paljon luonnonkosmetiikkaa myös 20% ja 40% alennuksella. Lauantaina olemme myös avoinna pidennetysti klo. 11-16, lämpimästi tervetuloa!

HALDIN

Haldin Studioshopin taidejoulukaupan avajaiset. Joulukuun ajan liikkeessä myynnissä paikallisten ja muutaman kaukaisemman taiteilijan lahjoiksi soveltuvia teoksia, julisteita, kortteja yms. Tuotteiden myyntisumma menee kokonaisuudessaan suoraan taiteilijoille.

ATELJEEKATU-SHOP

Joulun avauksen kunniaksi puodissa kaikki tuotteet pukinkonttiin -15%! …Kurkkaa myös pajan puolelle ja valmista itsellesi paperinen joulutähti veloituksetta!

PIHKA COLLECTION

Joulunavauspäivänä liikkeessämme vierailevat pääsevät kurkkaamaan kurssipäivän kulkua. Tarjolla pikkupurtavaa ja tarttuvaa joulutonttutunnelmaa!

Copyright 2023 © All rights Reserved. DesignOnTampere ry
Close Menu